Getuigen gezocht van vernielingen aan auto's

maandag 29 september 2014

Gennep - De politie zoekt dringend getuigen die meer informatie hebben over de vernielingen aan twintig auto's, in de nacht van vrijdag op zaterdag.

In de periode van vrijdagmiddag tot en met zaterdagochtend zijn de banden vantwintig auto's door onbekende(n) kapotgemaakt. Vaak gaat het om meerdere bandenper voertuig. De auto's stonden allemaal geparkeerd op de parkeerplaats 'DeDoelen' in het centrum. De politie heeft inmiddels van twintig eigenarenaangifte van vernieling binnengekregen. Via deze weg wil zij een oproep doenrichting mogelijk andere gedupeerden om ook aangifte te doen als hun voertuig isvernield.

Oproep

Het vermoeden bestaat dat er mogelijk nog meer auto's beschadigd zijn, maardat hiervan nog geen aangifte is gedaan. Benadeelden kunnen zich melden bij depolitie in Gennep of via internet aangifte doen hiervan. Getuigen die in denacht van vrijdag op zaterdag verdachte zaken hebben gezien op of rondom deparkeerplaatsen in het centrum, worden verzocht om contact op te nemen met depolitie via 0900 - 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haps | 112 alarmeringen Haps | Goedkoop Tanken in Haps | Supermarkten in Haps | Weerbericht Haps